Внезапно спортно предизвикателство

Посетителите на магазин на North Face са принудени да се катерят, когато подът под краката им пропада

15.10.2014

Предизвикателствата са тези житейски нишки, които градят здравия ни дух. Ако всичко винаги вървеше по мед и масло, представете си колко скучен би бил животът ни. В това се крие смисълът на „живеенето“, a не на обикновеното съществуване. Умът и тялото имат нужда да бъдат изправяни на ръба от време на време, за да надминат психологичните граници, които са им поставени.

Южнокорейската агенция Innored озаглавява една своя рекламна идея „Never Stop Exploring“. Замисълът и е с изключително интересен сюжет.

Внезапно спортно предизвикателство изненадва нищо неподозиращите посетители на магазина.

Какво бихте направили, ако докато спокойно си разглеждате дрехите в някой магазин, усетите че подът започва да пропада?

Внезапно спортно предизвикателство

Внезапно спортно предизвикателство от The North Face

В такъв експеримент бяха въвлечени посетителите на магазина на The North Face, в Южна Корея.

Когато подът започва да поддава хората бързо и сръчно се изкачват по стената за катерене зад тях. Ето, че инстинктите за самосъхранение веднага се задействат в напрегнати ситуации.

Вижте още: iPhone 5S с реклама “Dreams”

След като са се справили с това предизвикателство, следва нещо по-голямо. Готови ли са да се хвърлят от стената за да се сдобият с едно страхотно яке, което се показва сякаш от небето? Вижте емоционалните им и непринудени реакции във видеото по-долу.

Източник: www.adweek.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.