Нереалистичните очаквания на мъжете

Какво искат от жените?

04.10.2015

Момчета, обичаме ви, но някои от очакванията, които имате за нас, момичета, варират от нереалистични до напълно абсурдни. Точно като вас и ние сме изправени пред същите ограничения, които са ни поставени от природата. И ако спрете да очаквате следните  5 неща от нас, нашите взаимоотношения могат да вървят много по-добре!

Нереалистичните очаквания на мъжете – какво искат от жените?

1.. Не можем да изглеждаме секси, без да отделим време за да се приготвим

Осъзнавате ли, че дори визия „без усилие – минимален грим “ изисква поне час внимателна подготовка – подсушаване, малко тон на кожата на лицето, спирала, бронзант и т.н. Спестете ни припряността си с въпроса „готова ли си“ през 5 минути. Все пак искате да изглеждаме добре, нали? Така че поседнете спокойно и ни изчакайте.

2.. Не можем да сме едновременно слаби и с извивки

Мечтаното женско тяло – слабо, но не кльщаво, с извивки ако може, но не прекалено. Е, ами да ви кажем и ние искаме да виждаме във вас тяло на футболист, ама не се получава.  Така че обичайте ни каквито сме и ние ще ви обичаме, такива каквито сте.

3.. Няма да спрем да бъдем приятели с други момчета

Това че имаме сериозна връзка, не означава че трябва да прекратим приятелствата си с други момчета. Приемете го! Не ви изневеряваме, просто понякога имаме нужда да си поговорим и с някой приятел от мъжкия пол.

Нереалистичните очаквания на мъжете

pixabay

4.. Не можем да четем мислите ви

Ясно ни е, че на мъжете ви е трудно да си „изливате душата“, но все пак не очаквайте да знаем какво мислите постоянно. Ако нещо ви притеснява, кажете го! Нека го обсъдим и разрешим. С премълчавания до никъде няма да я докараме с връзката си.

5.. Не можем да сме едновременно „небрежни“ и „емоционални“

Ок сме, ако се разберем връзката ни да е само „приятелска“ или само „сексуална“, но не очаквайте да сме едновременно и в двете позиции. Ако е само за секс, да си е само това, не ни натоварвайте с емоционалните си терзания и не очаквайте нещо, за което не сме се разбрали.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.