5-те неща, които той няма да ти признае

Петте прикрити помисли...

17.04.2013

Силният пол са известни със своята прикритост и качеството да не говорят прекалено много. Потайни са, не признават всичко, но дори и да са приказливи, винаги оставят впечатление на недоизказаност. Запазват си нещичко само за тях. Мисля, че жените обаче добре са се специализирали в разчитането на знаковете, които противоположният пол им показва. Нека да видим, кои са петте прикрити помисли:

Вижте кои са 5-те неща, които той няма да ти признае със сигурност

1. „Не бъди прекалено близка с моите приятелите.“ – Защо ли? Много просто, той ревнува дори от приятелите си. Ами, ако някои от тях Ви завърти главата? Голям „удар под кръста“ е да имате отношения с някои негов приятел. Ненапразно е измислена сентенцията „Една жена или ще направи един мъж много щастлив, или ще го съсипе“. Ревността не е единственият фактор, личното пространство също оказва голямо значение. Той трябва да чувства, че е лидер и има контрол над своята територия.

2. „Можеш да намериш някой по-добър от мен, от това се страхувам“ – Да, да страхуват се, не си го признават, но е така. Колкото и да се опитва да го прикрие, като Ви се изтъква, че няма такъв като него, съмненията си остават.

3. „Гушкането за мен означава, искам да правим секс“ – Разбира се, не е винаги така! В повече случаи, обаче, започне ли да се умилква, да Ви гушка, това значи само едно. Това може и да са признаци на „Сгафил съм…..“.

5-те неща, които той няма да ти признае

Гушкането за мен означава, искам да правим секс

4. „Подигравам ти се пред приятелите си, когато те няма.“  Много глупаво, но да, правят го! Питате се защо не го правят във ваше присъствие? Някои мъже го правят, получава се много неприятна ситуация, на другите им е по-удобно да го правят зад гърба Ви.

Вижте още: 10 неща, които отблъскват жената в леглото

5. „По време на секс мисля за други жени“  Развиват голямо въображение, когато си мислят за други жени. Не се възмущавайте дами, почти всички мъже го правят. Ненапразно гледат филми след 24:00 часа, нали трябва да ги възпроизвеждат след това.

Гост Автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP