Как той да ти направи незабравим оргазъм

Как да изпитате сладък, неудържим оргазъм

18.06.2012

Несъмнено най-голямото секс удоволствие държащо първо място във всички класации на дамските желания е сладкия, неудържим оргазъм, който можете да получите от половинката ви. Това обаче се оказва не толкова лесна работа!

Как той да ти направи незабравим оргазъм?

Известно е, че жените са по-развити от биологична гледна точка, но по въпроса с оргазмите, нещата стоят малко по по-различен начин. Трудно е за мацките бързо да изпитат тази наслада, тъй като в това отношение женската анатомия е ощетена, защото е по-сложна от тази на мъжете.

Вижте още: Страст или любов? Едното може ли без другото?

Тук е моментът вашия партньор да ви помогне при това, без да разбере, колко голям е приносът за горещия, разтреперващ финал. Ще си кажете „как така няма да разбере?”, ами отговорът е много простичък. Жената умело може да си служи с някои трикове, с които да насочи вниманието на мъжа, там където й е най-приятно. Така и двамата оставате доволни и няма да развалите палавото си настроение.

Целувката е най-стария, но изпитан метод. Понякога разгорещени и твърде възбудени мъжете не могат да се ориентират, какво да правят. Дами можете да им помогнете, като започнете да целувате така, както бихте искали да целуват вас. Едно от любимите места на жените е шията, целувките там и около ушите увеличават нивото на удоволствието. Колкото по-дълго продължи играта с целувките, толкова по-възбуждащо е.

Етикети:

За автора

Списание VIP