Никол Шерцингер: “Здравето за мен означава здрав ум”

Как поддържа тялото си суперзвездата

03.01.2015

Никол Шерцингер получи възторжени отзиви за изпълнението си, като Grizabella в съживяването на мюзикълa “Котките” и въпреки, че е заета шест дни в седмицата, има неизчерпаема енергия.

Никол Шерцингер: “Здравето за мен означава здрав ум”

Говорейки със списание “Cosmopolitan” за здраве и фитнес, Никол Шезингер споделя, че благодарение на упражненията, тя е така позитивна.

“Упражненията променят всичко. От това как протича денят до това, че ми помагат да живея живота си с увереност”. Това е основната причина, за да ги правя редовно. Те ми дават яснота и ме карат да се чувствам по-силна. Не тренирам главно заради физическата си суета. Правя го повече заради емоционалната и психическата сила, която ми дават”.

“Здравето за мен означава здрав дух, а след това всичко останало. Да бъдеш щастлив означава да намериш баланс, да бъдеш креативен и да намериш вътрешен мир”.

“Аз съм като всяка жена, теглото ми варира нагоре и надолу. Имам добри и лоши дни. В продължение на много години съм работила навън всеки ден.”

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Певицата признава, че за да останеш в Лондон, през зимата трябва да можеш да тестваш, силата на волята си, когато става въпрос за здравословно хранене.

“Аз работя заедно със сър Тревър Нън, който е артистичен директор на  Royal Shakespeare Company, така че искам да дам най-доброто от себе си. Но когато свърша с работа ми е  много трудно да се храня здравословно, защото когато е студено просто искате да се храните с топено сирене и супа. Аз ям по различен начин във Великобритания, отколкото в Лос Анджелис. Там съм щастлива и ям салата от зеле и суши ролки, но сега с такова време навън, ям много къри. Липсва ми слънцето в ЛА, но Лондон ме вдъхновява по различен начин. Това е като да си във филм”.

Осмото издание на “Cosmopolitan Body” е в продажба от 31 декември.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.