Нимфоманка

15.10.2013

НимфоманкаСтарата поговорка гласи – Сексът продава! Ето го и промо плаката към филма ” Нимфоманка “, който излезе наскоро. И ако той не Ви заинтригува, то не знаем какво.

” Нимфоманка ” е еротична драма, която можем да видим по кината през декември и е филм, режисирана от Ларс Фон Триер. Той ще се разработва в две части, а участие в него ще вземат Шарлот Генсбург, Стелан Скарсгард, Крисчън Слейтър, Ума Търман и други.

Джо (Шарлот Гейнсбург), която е диагностицирана нимфоманка, е открита от Селигман  (Стелан Скарсгард) пребита в тъмна уличка. Селигман я прибира у дома, където полага грижи за нея докато се възстанови, а тя прави ретроспекция на живота си от раждането до 50-та си годишнина.

За да генерира повече шум, новите плакати към филма показват всяка от звездите голи. Ларс Фон Триер има неортодоксален подход и актьорите са страшно развълнувани. “Това ще бъде един див и необуздан филм, човече” – това са думите на Шая Лебьоф в интервю на MTV.

Миа Гот е другата звезда, която освен, че партнира на екран с Шая Лебьоф е и негова половинка в живота. Двамата се срещат през 2012 и са неразделни и досега.

Във филма се очакват много графични секс сцени, някои от които не са симулация. ” Снимахме актьорите във филма, преструвайки се, че правят секс, след което използвахме двойници, които наистина правят секс. След това на компютър, дигитално обработихме телата”- обясни Луиз Вест, по-рано тази година.

“Ларс даде всичко от себе си в този филм. Филмът има религиозна препратка, връзка с Господ и много философия. Има толкова много да се говори за този филм” – Споделя също Вест.

Филмът, който ще се появи пред декември с премиера в Дания се отличава не само с уникален актьорски състав, но и с изключителните сексуални записи на главната героиня – Джо. Стейси Мартин ще изиграе ролята на младата Джо. Софи Кенеди Кларк играе ролята на Би, която се явява като учителка по съблазън и показва тънкостите на младата Джо.

Мислите, че “Нимфоманка” няма как да стане по-интересен, то очаквайте още по-бруталната и хардкор версия на втората част, която се очаква да бъде представена на фестивала в Кан.

Естетика или порнография? Предстои да разберем …

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването