Nissan GT-R Nismo с N-Attack пакет

Японците подготвят звяра за SEMA

01.11.2015

Японците отново изригнаха! Nissan GT-R има милиони фенове по света, а ако до сега не сте му обръщали внимание, то сега е моментът.

Nismo се сдоби с модификация с N-Attack пакет, което прави автомобила доста по-лек от стандартната версия, въпреки че аерото е доста по-щедро от обичайното. Задното крило е доста по-голямо, което оптимизира автомобила и увеличава стабилността му при завиване.

От Nissan подготвят GT-R Nismo с N-Attack пакет за SEMA

Колата разполага с Öhlins амортисьори с 4-степенно регулиране, карбонови и алуминиеви тръби на кулера, преден и заден диф с ограничено приплъзване, работещи с въглеродна плоча.

Nissan представи GT-R Nismo с N-Attack

GT-R Nismo

Олекотяването на автомобила продължава и със спортните седалки Recaro с карбонова основа, както и на въглеродната преграда, която разделя моторния отсек от пасажерската клетка. Инженерите са се погрижили още и за модула за контрол на сцеплението и електрониката на мотора.

Вижте още: Nissan GT-R 2015 слага край на последното издание на R35

Определено японците знаят как да правят спортни автомобили, а ние очакваме с нетърпение появата на Nismo на SEMA.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването