Нощта на Хелоуин

Все още не сте измислили какво да облечете на този празник ли?

29.10.2013

Какво да облечем на Хелоуин. Ето нашето предложение:

Празникът, който милиони празнуват по цял свят дойде и в България. Въпреки, че много хора са против Хелоуин има и такива, които нямат търпение да се превъплътят в любимия си анимационен герой или звезда.

нощта на хелоин

Как да се облечем за Хелоин

Разбира се ние не почитаме традициите на американците, но пък е забавно да бъдеш някой друг за развлечение. Все пак това е само една нощ, в която можеш да бъдеш каквото си пожелаеш.

Все още не сте измислили какво да облечете на този празник ли? Ще Ви подскажем с някоя друга идея, за да бъдете различни и най-вече интересни сред аудиторията, пред която ще се представите.

За тези от Вас, които не са чували въобще за съществуването на този празник ще разкажем малко повече в следващите редове. Хелоуин e маскарад, който се провежда на 31 октомври всяка година. Той се чества най-вече в англоговорящите страни като Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Традицията повелява децата да носят страшни костюми, тиквени фенери и да обикалят около къщата на съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат  ще им  изиграят номер. Именно и затова използват фразата “Пакост или лакомство”.

Древните Келти посрещали своята Нова Година в края на октомври. Живеейки в заблуда, че починалите души се връщали на земята и се вселявали в тях, те се преобличали от страшни в по-страшни костюми, за да ги изплашат и прогонят. И така вече в 21 век, повечето празнуващи Хелоуин се забавляват, носейки костюм или аксесоари на вещици, вампири, върколаци и всякакви други, но не с главна цел прогонване на злите духове.

Ако все още не сте решили в какво ще се преобразите, ще Ви покажем някои други снимки, които ще Ви дадат идея да бъдете нещо различно от секси зайче или котка. Ето какво е модерно в момента.

Анимационни герои  – сега е моментът, в който може да бъдете любимият си герой от приказките. Чаровният принц, Пепеляшка, Червената Шапчица или Шрек. Бъдете различни и забавни в действителност.

Известни личности – възхищавате се на Майли Сайръс или Ники Минаж, тогава бъдете вашата любима звезда за вечерта.

Животни – животинските мотиви са винаги на мода, дори и през останалото време от годината. Последните години, всички момичета обличат някой секси аутфит на котка или леопард, а да и да не забравяме и костюма на сладка мишка. Банално или не, мъжете са привлечени от тези принтове и в главата им се пораждат животински фантазии, които желаят да бъдат изпълнени.

Професии – като малък всеки мечтае да стане балерина, пожарникар или лекар. Ако все още не сте изпълнили мечтаната си професия имате шанса за нощта.

Маникюр – за някои дами аутфитът е завършен не само с костюма, но и с прическата, грима и маникюра. Предпочитате да заложите на дребните детайли повече отколкото на костюмите, то бъдете интересни с някои страховит маникюр.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.