Нов албум от Майкъл Джексън през май

05.04.2014

Нов албум от Майкъл ДжексънЗадава се нов албум на Майкъл през месец май. Той ще е с осем неиздавани до сега песни.

“Xscape” е планиран за пускане през май от Epic Records. Според съобщение за пресата, публикувано в понеделник, албумът ще включва песни, които “светът ще чуе за първи път”.

Нов албум от Майкъл Джексън през май, издаден от лейбъла Epic Records.

Продуценти в него са Timbaland, Родни Джъркинс, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon и Джон Макклейн. А песните са най-добрата музика, която никога не сте чували.

“Модерната музика и артистичността ще изглеждат и ще звучат, като напълно нови, ако не сте чували за новаторският принос, който легендата Майкъл Джексън подари на света”, каза LA Reid.

“Майкъл е оставил музикални изпълнения, които ние приемаме с голяма гордост и ги представяме чрез визията на музикалните продуценти, с които той или е работил директно, или е имал силно желание да работи с тях. Ние сме изключително горди и за нас е чест да представим, тази музика на света”.

Албумът ще бъде издаден и в Deluxe Edition, който ще включва всички песни в първоначалния им вид.

"Xscape" е планиран за пускане през май

Джон Бранка и Джон Маклейн, които са съ-изпълнители на имението на Майкъл Джексън, благодариха на производителите за това, че те отново вдъхват живот на Кралят на попа.

“Майкъл винаги ще е на върха, и той постоянно ще достига до нови производители на музика, които търсят нови звуци. Той винаги е бил от значение за музиката. Тези песни, по много начини улавят духа му. Ние благодарим на L.A. Reid за визията им”, казват те.

Албумът “Xscape” е на разположение за предварителна поръчка в iTunes от 1 април.

Майкъл почина през юни 2009 г., на 50-годишна възраст.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.