Страхотният нов офис на Shutterstock

Всички детайли са предварително обмислени и съобразени с нуждите на компанията

23.03.2014

Растящият с огромна скорост сайт за изображения Shutterstock, премести офиса си в Empire State Building

Нито мястото, нито дизайнът на помещението са случайни. Всички детайли са предварително обмислени и съобразени с нуждите на компанията.

Преместването се налага, след като служителите стават повече от 300 нюйоркчани и старото помещение, във финансовия район на Ню Йорк, им отеснява.

Shutterstock с иновативен нов офис

Shutterstock със страхотен нов офис

Едни от най-важните съображения при подбора на новия офис са: удобен и бърз достъп (сравнително бърз, като за Ню Йорк) за служителите, удобни и обширни помещения и конферентни зали, както и много светлина.

Още интересни новини, свързани с последните иновации по света

Офисите в Empire State Building са обширни, изчистени, просторни и много светли. Това повишава продуктивността, като създава една идеална работна атмосфера.

Дизайнът на новото работно пространство на Shutterstock е дело на STUDIOS Architecture.

От Business Insider посещават този нов страхотен офис на Shutterstock в Empire State Building, за да ни го покажат отвътре.

Вижте снимки на страхотният нов офис на Shutterstock

Източник: businessinsider.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.