Нова ера в спортните обувки

17.03.2014

Иновативни спортни обувкиЗапочва нова ера в спортните обувки, а началото е дадено от гигантите Nike и Adidas публикуваха в социалните мрежи снимки на най-новите си модели бутонки. Иновативното и безпрецедентно при тях се намира в горната част, която продължава и над глезена.

Така на практика футболната обувка покрива голяма част от чорапа и предпазва още повече глезена на спортистите, като го обвива изцяло. Моделът на Adidas е наречен Primeknit NS, а този на Nike  носи името Magista.

На специална пресконференция за промотирането на Magista, халфът на испанския национален отбор Андрес Иниеста взе участие, за да представи новия модел бутонки, с които ще се играе на Световното първенство тази година в Бразилия. Припомняме, че турнирът ще се проведе от 12 юни до 13 юли.

Нова ера в спортните обувки от Адидас и Найк

А на Вас кой модел Ви допада повече?

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването