Нова колекция Айпади от Apple

Огромното медийно събитие ще се състои на 22 октомври

16.10.2013

Apple показва нова колекция Айпади в Сан Франциско

Apple изпратиха покани за огромното си медийно събитие, което ще се състои в Сан Франциско на 22 октомври. Тогава се очаква най-известната фирма в света да представи новата си гама от Айпади – сериите IPAD и IPAD Mini, които е с течно-кристални дисплей – Retina Display.

Това е новото търговско наименование, използвано от Apple, според което дисплеите им ще имат висока плътност на пикселите, такова че човешкото око не може да забележи пикселизация на определено разстояние.

Нова колекция Айпади от Apple

Нога гама Айпади от Apple

Новите модели се очаква да бъдат представени с хардуерни ъпгрейди, нови процесори и по-добри камери.

Поканата разполага с колоритен образ на листа и мотото: “Ние все още имаме много да представим”.

Apple наскоро представи своя нов смартфон iPhone 5C, който има пластмасово покритие и се предлага в розово, жълто, синьо, зелено и бяло. Смята се, че  IPAD2 Mini могат също да се предлагат в ярка гама от цветове.

В същото време, най-новият IPAD ще бъде по-лек и по-тънък от текущото поколение на модела и ще бъде преработен, за да отговаря по-добре на външния вид на IPAD Mini.

Също така се смята, че новите Retina MacBook Pros ще са с по-добра батерия и ще могат да бъдат представени по време на гала събитието на 22 Октомври.

Нова колекция Айпади от Apple

“Ние все още имаме много да представим”

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.