Нова мода – носим две чанти, вместо само една

Double bag look

27.11.2017

Това, че дамите винаги имат куп жизненонеобходими вещи, които задължително носят навсякъде със себе си е напълно неоспоримо, но всички ние трябва да си представим, че от сега нататък ще ни се налага да търсим ключовете за колата не в една, а в две чанти.

Вече носим две чанти, вместо само една

Горещата тенденция double bag look нашумя, след като популярни дами като Риана, Кейт Мос, Куинет Полтроу и Ема Уотсън започнаха да се появяват с комбинация от една голяма и една по-малка чанта.

Началото беше поставено още през 2015 г. на ревю на Фенди и Chloe, при което моделите носеха по две чантички през рамо.

Идеята е повече от логична – фенките на модата никога не остават само с една-единствена чанта за новия фешън сезон. Няма нищо странно в това да носят две едновременно.

По-голямата е удобна поради пространството, което осигурява: можете да си носите резервни обувки, четиво, несесер с козметика. По-малката е кокетна и практична и в нея можете да съхранявате телефон, таблет, кредитните карти и лични документи.

Нова мода - носим две чанти, вместо само една

Дамите носят две чанти, вместо една

От това модно предложение могат да се възползват всички динамични момичета, които обичат да пътуват, да се чувстват удобно и да прекарат деня си със самочувствие.

Въпреки, че чантите на звездите са с доста внушителни цени, съвсем не е задължително вашите да бъдат бутикови и прекалено скъпи. Това, на което със сигурност трябва да обърнете специално внимание е те да са подбрани с вкус и да са добре поддържани.

Добри цветови комбинации са сиво и розово, кафяво и беж, черно и бяло.

Ако решите да използвате този тренд, добре е да не претрупвате визията си с още аксесоари. Две чанти са достатъчно открояващ се акцент във външния ви вид, така че едва ли ще останете незабелязани.

В случай, че сте забраванки, по-добре е да носите чанти през рамо и да избягвате тези с къса дръжка, които се носят на ръка.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP