Новата Panamera Turbo S

12.11.2013

Новата Panamera Turbo S Porsche зарадва своите фенове с новата Gran Turismo серия. Panamera Turbo S ще изпъкне с мощност от 570 к.с и максимална скорост до 310 км/ч. По време на автосалона в Токио, Porsche ще представи и другата версия на автомобила – Executive, която е пряк съперник на Mercedes S. Turbo S идва и с 20 инчови джанти, които я отварят още повече. Те не са само по-големи, но и са по-широки от която и да е друга серия на автомобила. Също така супер автомобила на Porsche идва и с всички специални оборудвания на немския гигант – динамичен контрол на шасито, Porsche Torque Vectoring Plus, керамични спирачки и адаптивно окачване, което ще ви донесе невероятно усещане, когато карате този „звяр“.

Новата Panamera Turbo S Да поговорим малко и за мощността на автомобила. Panamera Turbo ще бъде с 50 к.с повече от старата серия на автомобила, благодарение на новите компресори, както и увеличеното налягане на впръскването на горивото. Средният разход на горивото ще е около 10л/100км, което е доста ниско за мощността на това „бижу“. Ако сте почитатели на спортните трансмисии и си поръчате Sport Chrono, то вашето Turbo S ще ускорява за 3,8 секунди за 100 км/ч. Интериорът е повече от перфектен. Кожени седалки в двуцветен тон, които имат повече от 10 настройки, за да увеличат комфорта ви. И ако сте фен на спортните автомобили, може да си поръчате спортните седалки, които са с 18 настройки. След като вече се влюбихте в този автомобил, идва ред и на цената му. Panamera Turbo S започва с базовите 360 000 хил. лв, а модифицираната версия Executive е с начална цена от 385 000 хил. лв.

Автор: Иван Караиванов

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването