Amazon Dash и новата услуга AmazonFresh

Amazon пак са няколко крачки пред конкурентите си!

05.04.2014

Една от компаниите, които промениха тотално начина ни на пазаруване, не спира да ни изненадва с нови и нови неща. От Amazon определено знаят как винаги да вървят няколко крачки преди конкуренцията и да впечатляват своите потребители.

Преди известно време от компанията пуснаха новата си услуга AmazonFresh. Идеята зад нея: онлайн поръчки на стоки за дома и незабавна доставка до адрес. Засега обаче услугата е достъпна само за 2 места по света – Сиатъл и Сан Франциско.

Amazon Fresh променя начина ни на пазаруване в интернет

Незабавна доставка с Amazon Fresh

В допълнение към AmazonFresh, от Amazon измислят и една страхотна джаджа наречена Amazon Dash

Това мъничко на вид устройство поддържа 2 основни функции – чете баркодове и записва гласови команди.

Какво може да правите с него?

Представете си следния сценарий: постоянно забравяте кои продукти вкъщи са свършили и трябва да напазуравете, а въобще нямате време да се занимавате с изготвянето на списъци и дългото обикаляне в супермаркета.

Именно тук на помощ идват обединените услуги Amazon Dash и AmazonFresh

Amazon Dash и новата услуга AmazonFresh

Amazon Dash ви помага при пазаруването

Чрез устройството можете да сканирате баркодовете на желаните продукти или може да ги запишете на рекордера (произнасяйки наименованията им).

След като сте готови свържете устройството със системата на AmazonFresh по указания начин и поръчката Ви ще е на вратата за нула време.

Освен продукти за дома, може да поръчвате храна и други неща от регистрирани заведения, партньори на AmazonFresh.

Разгледайте богатия асортимент в сайта: fresh.amazon.com, макар и да не можем да се възползваме все още от тази услуга по нашите географски ширини.

Това се казва иновация в начина ни на пазаруване! Amazon пак са няколко крачки пред конкурентите си в това отношения.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.