Новото Ауди А5 Кабрио е вече факт!

Вариант S5 идва с мощност от 354 конски сили

09.11.2016

Най-накрая можем да кажем „здравей“ на Ауди А5 Кабрио. Моделът се явява откритата версия на А5 Купе. Както сами предполагате А5 Кабрио не се различава кой знае колко от закрития вариант на серията. Покривът е платнен, който се прибира за 15 секунди и се връща на мястото си за 18 секунди. Целият този процес се осъществява автоматично, като системата работи при скорости до 50 км/ч.

Новото Ауди А5 Кабрио дебютира в Лос Анджелис

Новото кабрио на Ауди тежи с 40 кг по-малко от предшественика си, а инженерите на немската компания твърдят, че това е една от най-леките коли в класа. Да не забравим да ви споменем, че и очакването е допълнително подсилено, за да се избегне нежелано люшкане.

Вижте още: Megane RS с ръчна скоростна кутия

Audi A5 идва с двулитров и трилитров бензинов и дизелов мотор. Любимият на мнозина почитатели на Ауди най-вероятно ще бъде този на S5 Cabrio, който разполага с мощност от 354 конски сили и максимална скорост от 250 км/ч. Ускорението му от 0 до 100 км/ч е за 5.1 секунди, като ще се предлагат версии с предно и двойно предаване. Клиентите ще имат право на избор и между ръчна и механична скоростна кутия. В интериора няма да откриете кой знае какви промени спрямо закритата версия на автомобила. Любопитен факт е, че в коланите са добавени микрофони, за да може гласовият контрол да ви чува дори и със свален покрив.

Новото Ауди А5 Кабрио

Новото Ауди А5 кабрио

Ще имате възможността да си поръчате новото AUDI A5 кабрио в началото на пролетта – през март 2017 година, а официалната премиера на новото бижу на Audi ще се състои на автосалона в Лос Анджелис на 18 ноември 2016 година.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването