Тъмната сянка на Audi A9

Най-доброто от Audi тепърва предстои…

17.10.2014

Остава съвсем малко до автосалона в Лос Анджелис през ноември, а всички почитатели на Audi и като цяло на спорните автомобили чакат с нетърпение премиерата на концептуалното Audi A9.

Представяме ви автомобила от бъдещето – Audi A9

От Audi ще демонстрират с прототипа не само бъдещите модели на марката, но като цяло и целия дизайнерски стил, който ще бъде използван за цялата гама на марката за следващите няколко години.

Тъмната сянка на Audi A9

Концептуалния модел на Audi A9

Германската фирма обещава, че новият модел категорично ще бъде разпознаван като Audi, но дизайна му ще се отлича драстично от моделите до момента. Новото Audi A9 ще бъде с „по-скулптурен дизайн“.

Вижте още: Porsche 911 Carrera GTS

Според слуховете първата серийна версия на Audi A9 ще се появи най-рано през 2017 г., като от Audi се надяват най-наточената му версия да бъде пряк конкурент на Mercedes S63 AMG и вечния враг BMW M6.

Новото Audi A9

Концептуален дизайн от Даниел Гарсия

Както вече споменахме официалното представяне на прототипа ще бъде на автомобилния салон през ноември в Лос Анджелис, като предоставените снимки в тази статия са неофициално предложение от независим дизайнер, който само предполага, как би изглеждал новият „звяр“ на Audi.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването