Новото BMW M4 кабрио

Поредния страхотен автомобил от Бавария…

02.09.2014

Всички ли видяхте новото BMW M4 кабрио? Дори и да не сте от BMW искат да са сигурни, че новото им бижу ще достигне до всички и затова пуснаха още снимки и видеа на новото M4 кабрио.

Представяме ви по-детайлно описание на новото бижу на BMW – M4 кабрио

Първото нещо, което може да ни направи впечатление е наподобяващата на течно сребро боя Moonstone metallic, която придава малък чар на автомобила. След това обърнете внимание и на 19-инчовите тъмни джанти. Не е за подценяване и фината кафява кожа в интериора на красавицата, както и комбинираната с черна кожа тапицерия при таблото и вратите. Декоративните елементи в черен лак също допринасят за елегантния и стилен дизайн на M4.

Новото кабрио на BMW разполага с 3,0-литров 6-цилиндров двигател с мощност от 431 к.с. Звучи доста добре, като за кабрио, нали приятели? Освен мощния двигател да не подценяваме и 6-степенната или 7-степенната автоматична скоростна кутия. Тук вече Вие избирате!

Вижте още: Елегантност и стил в BMW I8

И достигаме до култовия момент, където думите и изреждането на спецификациите са излишни. Вижте видеата на този страхотен автомобил и се насладете изцяло на страхотния му вид. Enjoy…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването