“Обичам 90-те” на 7 юни

07.04.2014

"Обичам 90-те"Третото поредно издание на тематичната парти поредица “Обичам 90-те” тази година ще се проведе на 7 юни в столичната зала “Фестивална”. Хедлайнери на обичаното парти ще бъдат любимците East 17, E-TYPE, C-Block, MasterBoy, а началото ще бъде поставено точно в 2000 часа.

Предишните две издания събраха под един покрив емблематични изпълнители като Dr. Alban, 2 Brothers on the 4th Floor, Ice MC, DJ Sash!, Nana, Snap! и 2 Unlimited и булвално разтърсиха българската публика.

Билети за концерта на 7 юни вече се разпространяват в мрежата на Eventim. Първите 1000 пропуска са на изкушаващата промоционална цена от 35 лева, следващите 1000 могат да бъдат закупени на цена от 40 лева, а редовните – за 50 лева. Основен медиен партньор на “Обичам 90-те” тази година е радио ENERGY.

“Обичам 90-те” е събието, което ще ни припомни хубавата музика от преди 14-15 години. Бъдете там!

Билети за музикалното събитие "Обичам 90-те" може да намерите в мрежите на Eventim

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/751881391505923/?fref=ts

Автор: Мария Стоянова        

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването