Как да кажем „Обичам те“ на 50 езика

Инфографика

21.02.2015

Въпреки, че Свети Валентин за тази година остана в историята, ние решихме да ви покажем думичката „обичам те“ на 50 различни езика. Не е нужно всяка година да чакаме 14 февруари, за да покажем на половинката си колко много държим на нея и колко я обичаме. Може да превърнем всеки един ден в истинска романтична приказка, без значение дали е празник или не. Just The Flight са изработили много романтична и креативна инфографика, като са представили любимата дума на всички нас на 50 различни езика.

Вижте още: Изучаването на нов език забавя стареенето

От романтиката на френския и италианския език до странното произношение на бенгалски и персийски. Може да направите страхотна изненада на вашата половинка, стига да бъдете малко по-креативни.

Запознайте се с езика на любовта или как да кажем „Обичам те“ на 50 езика

Как да кажем „Обичам те“ на 50 езика

“Обичам те” по целия свят…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването