One Direction с нова песен и албум

"FOUR" и първата разпространявана от него песен, "Fireproof"

12.09.2014

Най-голямата поп банда One Direction се завръща с „FOUR“! Техният чисто нов албум след „Midnight Memories“, най-добре продаваният албум във Великобритания за 2013г.. Като предвестник на обявяването на албума, бандата издава една чисто нова песен, част от него, за свободно изтегляне – „Fireproof“.

One Direction с нова песен и албум

Феновете ще могат да изтеглят песента безплатно от официалния сайт на момчетата от 11 септември, но за ограничен период само 24 часа.

„Fireproof“ е написана от Louis и Liam с John Ryan, Jamie Scott и Julian Bunetta, които стоят в един отбор и зад хит сингъла „Story Of My Life“. „FOUR“ е достъпен за предварителна поръчка от днес в интернет и ще бъде издаден на 17-ти ноември 2014г..

One Direction с нова песен и албум

One Direction се превърнаха в истински феномен

Със зашеметяващите си 94 номер едно хита и над 46 милиона продадени записи, в рамките на само четири кратки години, One Direction са се превърнали от енергични поп парвенюта, в международни суперзвезди. Третият им албум „Midnight Memories“, ги направи първата банда в историята, която дебютира на върха на класацията на US Billboard, с първите си три албума. Те носят титлата на IFPI за Глобални Изпълнители на 2013 г., за това, че са се превърнали в най-продаваните звезди в света. Новите им записи, започват да стават, все по-лични с всеки запис, „FOUR“ е настроен да бъде техният най-красив албум.

Вижте още: Kiesza: Аз не празнувам!

Албумът следва глобалния успех на огромния им запис „Where We Are“, турнето и техният 3D документален филм – „This Is Us“. Добавете всичко това към 3 милиардата преглеждания в YouTube, 109 милиона комбинираните им Twitter последователи и 33 милиона Facebook фенове, сметката доказва, че Liam, Harry, Louis, Niall и Zayn наистина са световен феномен.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.