OneNote безплатен, с версия и за Mac

OneNote е проектиран за персонално ползване

19.03.2014

Microsoft обяви в понеделник пускането на версия на клауд базираната технология за водене на бележки, част от Office пакета, за Mac OS.

OneNote ще е безплатна и с версия за Mac

Освен това от компанията зарадваха ползвателите на софтуера, с това че вече пълната десктоп версия ще се ползва безплатно. Досега тя се заплащаше, като безплатни бяха само мобилните и други уеб ограничени версии.

OneNote е проектиран за персонално ползване и също така има много голямо приложение в училищата. Вече е безплатен и може да се ползва неограничено, защото това не е просто trial версия.“ – обявиха в блог пост от Microsoft .

Всички промени се съхраняват и синхронизират в OneDrive клауда, така че всеки потребител може да достъпи документите си от PC, таблет или телефон.

Вижте още: Уникално добри Power Point инструменти

До този понеделник, потребителите на Mac можеха да ползват само уеб версията на OneNote. От сега нататък те ще имат възможността да използват пълната десктоп версия на софтуера.

OneNote за Mac

OneNote с версия за Mac

Microsoft  обявиха и пускането на cloud API, което да се ползва за други приложения на компанията и от трети страни, включително Brother, Doxie Go, Epson, Feedly, Genius Scan, IFTTT, JotNot, Livescribe, Mod Notebook, News360.

Екипът на OneNote ще отговаря на въпроси на потребители и ще дискутира новите характеристики, по-късно тази седмица.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.