Оргазмен гел – на кого е нужен?

Как да се справим с оргазменото разстройство?

23.11.2016

Ако гледаме еротични филми и четем от т. нар. „розова“ литература можем да останем с впечатлението, че жените преживяват неизброимо много оргазми, стига да попаднат в ръцете на правилния мъж.

Разбира се, действителността е по-различна от красивите романи, в които героинята заживява нов живот в мига, в който се влюби и отдаде на мъжа, към когото изпитва силна страст.

Вижте още: Направи и оргазъм

За съжаление, значителна част от дамите не са способни да преживеят оргазъм или достигат до него изключително рядко и трудно. Това може да се дължи на комплексни фактори, но определено се отразява на пълноценния живот на жената и често предизвиква стресови изживявания.

Оргазмен гел или битката срещу оргазменото разстройство

Според проучвания, оргазменото разстройство е второто по разпространение сексуално разстройство в света и от него са засегнати 25% от жените.

Един от начините да се преодолее е използването на специален оргазмен гел, който няма странични ефекти и значително увеличава чувствителността по време на интимни занимания.

Оргазмен гел при затруднения в леглото

Проблеми с оргазма? Вече има решение на този проблем…

Може да се използва както при секс с партньор, така и при самозадоволяване.

Оргазменият гел е препоръчителен не само за жени, които достигат трудно до върховното сексуално удоволствие, но и за такива, които се стремят към повече от един оргазъм и обичат да обогатяват интимния си опит с различни усещания.

В съставките на този вид гелове се съдържа тестостерон. При тестването им в Канада, Щатите и Австралия на 250 жени са предоставени както гел, така и плацебо. След тримесечни опити, се установява, че дамите, които са приложили оргазмен гел са се радвали на 2-3 оргазма по време на секс, а тези които са използвали плацебо са имали само един.

Как действа?

Споменахме, че в оргазмения гел има тестостерон, но освен това чрез този вид гелове се постига загряващ или охлаждащ ефект върху кожата, при което се стимулира кръвообращението и клиторния оргазъм. Подходящата нагласа и силното желание от страна на партньорите, разбира се са водещи за достигането на върха.

Вие бихте ли използвали такъв гел, за да повишите сексуалните си изживявания или сте скептично настроени към всякакви подобни действия?

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP