Орлин Павлов за жените, живота и още нещо…

Един от най-красивите и успели български мъже...

10.03.2014

Един от най-красивите, харесвани и успели мъже в България зарадва своите многобройни почитателки във Варна, като точно на техния празник – 8 март бе на участие в клуб Хоризонт. Това бе един от най-хубавите подаръци за всички дами. В деня на дамите, прекрасният Орлин даде интервю специално за читателите на Списание VIP, в което откровено говори за жените, живота и още нещо…

Представяме ви Орлин Павлов специално за читателите на Списание VIP

Вижте какво сподели с нас.

Здравей Орлин, много ти благодарим, че отдели от времето си за нашите читатели. Добре дошъл във Варна, където без съмнение имаш много фенове, най-вече фенки, които ще зарадваш довечера в клуб Хоризонт.

Тъй като 8-ми март е един специален ден – празник на всички дами, няма как да не ти задам няколко въпроса, свързани с жените. Каква трябва да бъде жената, която ще спечели сърцето на Орлин?

Може би трябва да бъде неподправена, естествена, с чувство за хумор, да не се преструва, да казва каквото мисли, да не ми спестява нищо, да не ме ласкае… може би такава.

Красивия Орлин Павлов специално за Списание VIP

Романтичен ли е Орлин Павлов?

А романтичен ли си?

По принцип мисля, че съм, но зависи от местоположението. Някак си България не ми действа много романтично. Може би, ако съм в Италия или Испания ще мога да проявя тази романтичност.. Някак си тук всички са намръщени. Дори и аз понякога.

Подаряваш ли цветя на жените и  на празника, подари ли цвете на някоя жена?

Да ти кажа честно много рядко подарявам цветя. Днес все още не съм подарил, защото нямам любима в момента, но нищо не се знае, по-късно може и да подаря.

Спомняш ли си кой е най-милият жест, който си правил за една жена? Или най-скъпият  подарък?

Ами оставил съм цветя по чистачките на колите. Имаше едно момиче, което аз преследвах и много харесвах, и правех такива подаръци, жестове, с които да я спечеля.

Имаш ли твоя песен, която да си посветил на някоя специална жена?

Ами не, няма.. Но може и да напиша някоя, когато намеря своята любима.

Всеки един човек на изкуството – певец, актьор, художник си има своята муза. Имаш ли си такава ? Някой или нещо, което те вдъхновява?

Ами не знам, може би ме вдъхновяват усмивките, естествено по някакъв начин ме вдъхновяват и хората, които харесват това, което правя. Когато някой след участие ти каже, че харесва музиката ти, това ме кара да правя все повече неща.

„Когато нямах много пари бях по-щастлив. Тогава човек оценява всичко.“ – това казваш в едно интервю. Смяташ ли, че парите променят човек и по какъв начин? 

Смятам, че го променят до толкова, до колкото той позволи. Аз не, че съм станал супер богат, това е смешно да се коментира.. Но все пак парите ти помагат да се чувстваш по-добре, да си по-сигурен. Но те могат и да те развалят, защото ако станеш много богат, какъвто аз не съм, много хора почват да се лепят за теб и да  искат да са част от теб. Но те са ти приятели само когато имаш пари, загубиш ли ги – те се отдръпват.

А ако трябва да напишеш песен за живота си до момента, за това, което си преживял и чувствал, какво би било заглавието й? 

Може би „Полет“, винаги имаш излитане и кацане.. и стюардеси..


Какво да очакваме от любимия ни Орлин Павлов в скоро време – нова песен, роля, може би някое ново начинание?

За роля все още нямам предложение. А за песен, имаме три хубави идеи и трябва да ги завършим, живот и здраве в най-скоро време. Надявам се май месец да имаме песен.

Супер! И ние се надяваме и чакаме с нетърпение. А би ли направил някоя песен в дует с Venzy, например?

Да, защо не. Той е много готин, лъчезарен и рапира, и пее. Добра идея е, ще помислим.

И накрая, в този специален ден, какво би пожелал на всички жени, които празнуват?

Толкова неща искам да им пожелая. Те са много важни и не можем без тях. Не говоря за връзка, за секс, а просто са важни за нас.

Пожелавам им да са естествени, спонтанни, да се усмихват повече

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.