Остави го да се порадва на крачетата ти

Какво може да направи за теб и крачетата ти?

29.06.2017

Дамските стъпала и пръстите на краката са доста вълнуващи за голяма част от мъжете и със сигурност носят взривоопасен еротичен заряд.

Фетишистите обожават да галят, масажират, душат и облизват женските стъпала и докосването до тях може да бъде равносилно на докосване до най-интимните части на тялото.

Нещо повече, само при вида на твоите обувки с високи и тънки токове, мъжете, за които дамските обувки са фетиш, могат да получат силна ерекция.

Остави го да се порадва на крачетата ти – секси е!

И така, ако твоят любим обожава всяка част от теб: от пръстите на краката до косите ти и често се насочва към крачетата по време на любовната игра, не бива да ограничаваш неговите желания и да се лишаваш от релаксиращ масаж на стъпалата след дълъг работен ден.

Ако той обича да масажира стъпалата ти и няма нищо против да целува краката ти, за него ще е истинско удоволствие да включите краката в еротичните игри.

Остави го да се порадва на крачетата ти

Женските крака са фетиш за много мъже

Какво може да направи за теб и крачетата ти?

Да те гали по стъпалата (не само с ръцете си), да намаже пръстите на краката ти със зехтин или течен мед и да ги оближе бавно един по един, да те остави да го галиш навсякъде по тялото… с крака, да ти направи педикюр или ароматна вана за краката. Самата ти можеш да му доставиш удоволствие като засмучеш пръстите на краката му. Стимулирането на тази част от тялото може да бъде интензивна, колкото и оралната любов.

Не спирай да го следиш с поглед, докато го правиш – очите ти ще го възбудят допълнително.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP