Остин Махоун се присъедини към YMCMB

04.09.2013

Остин Махоун се присъедини към YMCMB

Тийнейджърската поп звезда Остин Махоун, се присъедини към лейбъла – YMCMB. Да вече има ново допълнение, към семейството на YMCMB. И това е тинейджърската поп сензация Остин Махоун, която се присъедини към звезди, като Дрейк, Ники Минаж и Лил Уейн.

Birdman приветства 17-годишният певец в стадото. “Поздравления момче! Остин Махоун добре дошъл в семейството”, написа шефа на Cash Money.

Лейбълът на YMCMB включва различни артисти, като Tyga, Limp Bizkit, Chanel West Coast и азиатската хип-хоп група Aziatix. Махоун наскоро спечели наградата за “Най-добър нов артист” на Видео Музикалните Награди на МТВ за 2013г.. А през октомври, той ще пусне на музикалният пазар и дебютният си албум – “Junior”.

През месец май, Birdman изненада мнозина, когато той присъедини Парис Хилтън, към лейбъла си.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.