От дрехи до долари

20.07.2013

От дрехи до долариКакто знаем, знаменитостите дават всичките си пари за абсурдни покупки и екстравагантни джаджи. Що се отнася до стила им, дават дори и повече от това което имат, за да бъдат забележителни и истински модни икони в бранша.

 

Ето я и новата модна тенденция, която забелязохме в гардероба на три от най-желаните певици. Всичко тръгна от Риана и нейното диамантено турне, което й докара милиони долари в банковата сметка, дотолкова нямаща какво да ги прави, че ги и облече.

Флоралните мотиви и райетата са вече демоде и всичко се върти около парите, а защо да не ги и поносим както звездите. Когато Риана се облече в блестяща рокля от пари още през март на „World Diamond Tour” имахме чувството, че ще бъде въпрос на време преди други знаменитости да я последват.

Холографската й рокля бе дело на стилиста й – Адам Селман. Тя е по поръчка, което означава, че е уникат и няма друга такава. Но външният й вид е просто прекалено добър и да били сме прави, доларите си намериха последователи. Може да не е същата рокля, но банкнотите са навсякъде.

Сиара нямаше търпение да се облепи в доларови банкноти и се показа в екстравагантно костюмче, на сцената, на наградите BET, на 30 юни тази година. Тогава се състоя и премиера на парчето й „I’m out” с участието на RnB дивата Ники Минаж. Тя избра да носи дълъг ръкав с принт на пари, които да отиват на нейните кецове „Givenchy”.

През изминалия уикенд пък , Дисни звездата, Майли Сайръс излезе на шопинг с майка си, Тиш Сайръс само по пари. Тя определено привлече погледите около нея, първо с обръснатата си глава, след това с отношенията с звездата от „Игрите на глада” – Лиам Хемсуърт,  а след това и със стайлинга си в новата си песен ‘’ We can’t Stop”.  Бившата Хана Монтана определено загърби имиджа си на добро момиче и е достоен последовател на каките си Риана и Сиара.

Оставяме на вас да прецените дали доларите са новите дрехи и ако не притежавате стотици или милиони от тях, то поне да имате поне един акцент в гардероба си. Бъдете винаги в крак с модата и не се отличавайте по нищо от звезди като Риана, Сиара или Майли.

Автор: Христина Розова

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването