От Lambo отговориха на Ferrari

Десетцилиндровият Huracan кабрио влиза в производство

04.08.2015

Любителите на красивите и луксозни спортни автомобили още не могат да се нарадват на новината за новото Ferrari 488 Spider, а от Lambo вече са готови да отговорят на удара с удар. Сънародниците и главни конкуренти на Ferrari са готови да пуснат в производство 10-цилиндровия открит Huracan. Най-вероятно новият „звяр“ от Сант‘Агата ще дебютира на голямата сцена на автомобилния салон в Женева през март 2016.

От Lambo отговориха на Ferrari с 10-цилиндров Huracan кабрио

Lamborghini подхождат изключително сериозно към турбо конкуренцията на Ferrari 488 Spider. В началото от Lambo са предвидили да излезе версията LP610-4, но на по-късен етап се очаква още по-назлобена версия на автомобила.

Вижте още: Tesla Model S с 762 к.с под капака

Все още не е ясно дали италианската автомобилна компания ще използва твърд сгъваем покрив или ще продължат да се доверяват на текстилния гюрук. Тук говорим за автомобил, който развива над 320 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за малко над 3 секунди, така че изборът за безопасността на пътника ще е от изключително значение.

Lamborghini представи 10-цилиндрово кабрио

Lamborghini Huracan Roadster

Едно обаче е сигурно – нямаме търпение да видим в действие един срещу друг Lamborghini Huracan Roadster и Ferrari 488 Spider, а до тогава кой знае, може и Porsche да се намеси в битката.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването