Отбора на Юнайтед на косъм от смъртта

27.11.2013

Отбора на Юнайтед на косъм от смъртта Отбора на Манчестър Юнайтед преживя „дежа вю“. Червените дяволи са били на секунди от най-страшното. Самолета едва кацна на летището в Кьолн. Цялата страшна история се развива след като чартъра на отбора получава правото да се приземи на летището в Кьолн. Малко преди приземяването, пилота забелязва, че на около 400-500 метра има друг самолет и има потенциална опасност за сблъсък. Той успява да издигне отново самолета и така предотвратява тежка катастрофа. След десетина минути самолета се приземява нормално.

Рио Фърдинанд сподели в своя Twitter: „Приземихме се в Германия… едва успях да дойда на себе си след това неприятно кацане!“. Отбора на Юнайтед на косъм от смърттаНапомняме ви, че отбора вече преживя подобна трагедия през далечната 1958 година, когато самолета на Юнайтед се разби при опита си да излети на летището в Мюнхен. Тогава загинаха 23 пътници.

Манчестърци играят тази вечер срещу Байер Леверкузен в мач от шампионската лига.

 

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването