Ужасяващо откритие за абортите

Страшната статистика за това какви могат да бъдат последствията

07.09.2017

В тази статия няма да говорим за болестите, предавани по полов път, някои от които фатални. Само ще споменем, че в нашата страна има подозрително малко регистрирани носители на вируса на СПИН, а реалната цифра със сигурност е доста по-висока и се увеличава всеки ден.

Ще говорим за трудното решение да се откажете от бебето си, като се „отървете“ от непланираната бременност.

Ако възприемате прекъсването на бременност по желание като крайна форма на контрацепция, прочетете страшната статистика за това какви могат да бъдат последствията при аборт.

Ужасяващо откритие за абортите

Преди да го направите, си припомнете, че човешкият живот е ценност, а всяко погрешно решение може да се окаже фатално за вас, за вашето тяло и вашия ум… за съдбата ви.

Не допускайте друг да се разпорежда с вашите виждания в живота, нито пък да диктува решенията ви. Средствата за предпазване от нежелана бременност са достатъчно много и напълно достъпни, за да се превърнат в част от вашия живот и да бъдат отстранени от него, едва тогава, когато се почувствате готови за вълнуващото и неописуемо красиво изживяване, наречено бременност.

Ужасяващо откритие за абортите

За или против абортите

И така, преди да направите аборт е добре да знаете, че той усложнява 75,3 % от следващата бременност.

Абортът увеличава риска от вътреутробно забавяне на развитието на плода 3,7 пъти. Вероятността да родите желано дете с цезарово сечение, вместо по-естествен път е 2,5 пъти по-голяма, ако вече сте правили аборт.

10-15% от всички аборти дават опасни усложнения, а всяка година 7-8 % от жените, прекъснали бременност по желание, остават бездетни.

77% от бебетата, родени от жени, които преди това са правили аборт, страдат от малокръвие и диатеза.

67% от жените, чиито майки са правили аборт до раждане на дъщеря, не могат да имат потомство. Съществува теория, според която жена, прекъснала бременност до зачеване на желания пол, кодира генетична „заповед“ за не продължаване на рода в гените на своята дъщеря.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP