Палтата с дълъг косъм – елегантни и екстравагантни

Кожата с косъм ви дава уникален шанс да придадете стил и изисканост на външния си вид

29.02.2016

Едва ли има моден фен, който няма свое мнение по отношение на дрехите с косъм. Вечната битка на природозащитниците, които са готови на всичко, за да се противопоставят на безразборното и жестоко избиване на животни за кожата им има своето основание, но въпреки това по-голямата част от дизайнерите налагат дрехи, обувки и аксесоари, изработени от естествена кожа.

От къде идва афинитета ни към подобни дрехи и защо палтата с дълъг косъм са толкова елегантни?

От древността, разбира се. Меките и топли кожи на убитите животни са първите материали, които хората са използвали, за да се предпазят от суровите атмосферни условия. Наред с това, наличието на кожи е било знак за сила, преимущество и надмощие. Нещо, което се е запазило и до днес. Безспорно подобни дрехи внушават висок статус, материално благополучие и премерена доза сексапил. Жената, облечена в кожено палто и обкичена със скъпи накити е символ на холивудския блясък от 30-те години. Кино иконите и секссимволи Мерелин Монро и Марлене Дитрих неизменно се свързват с лъскава външност, допълвана от красиви палта с косъм.

Вижте още: Най-модерните палта за зимата тази година

Днес все по-често модните диктатори налагат косъма в мъжката мода. Обувките от естествен косъм са сред любимите модни придобивки както на жените, така и на мъжете, подвластни на модните течения.

Палтата с дълъг косъм са екстравагантни

Палтата с дълъг косъм са хит и сред мъжете и сред жените

Какво постигате, ако носите дреха от кожа?

Това е лесен начин да изразите своите индивидуални стилови предпочитания, а и възгледи за живота.

Възможност да се облечете ефектно и да бъдете забелязани.

Вижте още: Зимни модни акценти през 2016

Кожата с косъм ви дава уникален шанс да придадете стил и изисканост на външния си вид, да смените имиджа и да изглеждате по-зрели, сериозни и сигурни в себе си.

Кожата с косъм е секси. Представете си класическа сцена от филм, в който невероятната героиня носи скъпо кожено палто и е напълно гола под него.

Палтата с дълъг косъм са супер секси

Ели Голдинг позира с палто с дълъг косъм

Безспорно освен удобна, красива и желана, кожата носи първичното послание към мъжа да бъде завоевател и да спечели дамата на сърцето си.

Как ли?

Като й подари кожено палто или поне красива наметка от естествен пух.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP