Paper – новото мобилно приложение на Facebook за iPhone

Това е news reader, който извлича най-интересните публикации

21.02.2014

След години еднообразие в мобилната версия на най-използваната социална мрежа, компанията прави голяма крачка напред с новото си iOS приложение. Така нареченото Paper е news reader, който извлича за потребителя най-интересните публикации от news feed-а.
Всъщност няма нещо фрапантно ново в него, тъй като то може да управлява почти всички „нормални“ Facebook задачи – съобщения, известия, news feedи други.

С какво Paper се харесва на потребителите на Apple?

Но Paper има нещо, което определено се харесва от потребителите – предлага красиво оформени и поднесени истории, удобна и интуитивна навигация, историите се появяват на full screen mode (няма какво да ви разсейва), извлича снимки и галерии с отлично качество.

Вижте още: Facebook въвежда QR кодове за потребителски профили

От компанията са имплементирали и една нова и много удобна, според мен, функционалност – разгъване на пост. Т.е. виждате, че някой от приятелите ви е споделил линк, който намирате за интересен и искате да научите повече – просто „разгънете“ с пръст съдържанието му. Определено ме спечелиха с това. Изключително добра идея.

Paper подбира най-интерсните публикации за потребителя

Изберете най-интересните за Вас публикации

Друга изключително удобна функционалност е персонализирането на Paper  изберете секциите, които желаете да се показват и ги подредете чрез drag & drop. И вече си имате персонализиран „Paper“, чрез който можете да разглеждате само истории и публикации от секциите, които сте отбелязали. Така ще спестите време от ровене в хиляди постове в News feed-a и ще намирате по-лесно и удобно полезните и интересни неща.

https://www.facebook.com/paper

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.