Павел Пенчев споделя успешни бизнес практики

Startup Grind Varna

15.04.2015

Едва ли има много хора в България, които да не са чували за куриерската фирма Еконт. А много от нас дори използват услугите им ежедневно.

Компанията надделява над конкуренцията и превзема доста обширен пазарен дял основно в България. За 15-те години на пазара, Еконт успява да спечели доверието на клиентите си с бързи и точни услуги, сравнително ниски цени и добро обслужване.

Павел Пенчев споделя успешни бизнес практики на Startup Grind Varna

На 24.04.2015г., в 19:00 ч., в Beehive /”Ген. Колев” 54, ет.6/ ще се проведе четвъртото от 12-те тематични събития от международното издание Startup Grind. В рамките на няколко часа прокуристът на една от най-големите куриерски фирми в България ще сподели опита си и ще разкаже как преодолява предизвикателствата по пътя към успеха.

Вижте още: Коуъркингът – офисът на бъдещето

Павел Пенчев е прокурист на „Еконт Експрес“ ООД от 2000 г. Компанията е лицензиран оператор на пощенски, куриерски услуги и парични преводи, с 15 години присъствие на пазара. Еконт Експрес поддържа голяма клонова мрежа от над 500 офиса в България със силен екип от близо 2 500 професионалисти. През последните години компанията открива офиси и в Румъния, Англия и Гърция.

Прокуристът на Еконт е в основата на разработката и внедряването на специфични услуги в областта на Интернет търговията. Активната му работа по условията за свободно и независимо движение на пари, стоки и документи стимулира продажбите в Интернет, като в момента над 5200 електронни магазини ползват услугите на Еконт Експрес.

Павел Пенчев споделя успешни бизнес практики

Стартъп Гринд Варна

Международната инициатива Startup Grind цели да мотивира и образова млади хора с бизнес идеи, както и стартиращи компании. Събитието се реализира благодарение на екип от млади доброволци от три неправителствени организации – Beehive Co-working Space-Varna, JCI и AIESEC.

Етикети:

За автора

Списание VIP