Пелерината – елегантна и топла

С какво може да я комбинираме?

02.02.2016

Тази зима хит при връхните дрехи са пелерините. Те са топли и меки, носят се с удоволствие и се съчетават с лекота.

Ако харесвате подобен аутфит, разнообразието от модели със сигурност няма да ви остави безразлични и ще се изкушите да добавите пелерината към зимния си гардероб.

И няма да съжалявате.

Пелерината е хит през тази зима

Пелерината е идеална дреха за зимна разходка или за вечерите у дома. Съчетава се страхотно с клин, вталени панталони, дънки. Можете да я носите и с вталени вълнени поли, като това съчетание е напълно подходящо за офиса.

Пелерината ви придава артистичност, откроява вашата индивидуалност, загатва формите на тялото и кара мъжете да развихрят въображението си.

Пелерината е хит през тази зима

Топла и елегантна

Ако искате повече разнообразие, можете да носите пелерини с две лица. Обикновено едната страна на тези модели е в един тон, а другата се откроява с някакъв принт. Това може да са леопардови или тигрови шарки, зимни мотиви, стилизирани фигури, надписи.

Вижте още: Зимни модни акценти през 2016

Предимствата на този тип дреха са удобството, с което се носи, така необходимата топлина, която ви обгръща като прегръдка, когато се загърнете с нея, свободата на движения, които ви осигурява. С разчупената си кройка, това е типична връхна дреха, подходяща за зимата в големия град. С нея можете да сте неотразими, както на работа, така и по време на разходка.

В зависимост от материята и комбинациите от дрехи, с които я съчетавате, пелерината може да се носи в официални случаи или в ежедневието.

Пелерината е перфектната зимна дреха

Пелерината е перфектната зимна дреха за разходки

Тя е подходящо облекло за дами с различно телосложение. Подхожда както на по-едрите и високи жени, така и на по-фините дами, стои перфектно и на момичета.

Вижте още: Голямото завръщане на дантелата

Важното е да се съчетава с вталени дрехи, за да се поддържат хармонични пропорции и да се избере подходящ модел в зависимост от фигурата. По-дългата пелерина например, не е подходяща за нисички дами, тъй като визуално скъсява фигурата. От друга страна, късата пелерина не стои добре на висока и слаба фигура. Ако сте по-едра не носете прекалено богата на дипли или акценти пелерина, защото те придават допълнителен обем на фигурата.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP