Перфектната среща

Съвети

09.09.2013

Всеки си представя перфектната среща по един или друг начин. Тук ще Ви представим няколко важни неща, които ще Ви помогнат всичко да мине гладко.

Представяме ви 6 съвета за перфектната среща

Точността винаги е от значение – много е важно да се появите навреме за среща – нито много рано, нито много късно. Все пак не е прието момичето да чака момчето, а обратното малко ще изнерви господата, особено ако са прекарали 30 минути пред огледалото и това е извинителната причина – Лошо впечатление! И все пак ако господата пристигнат по-рано пред вратата на момичето, то завържете малък разговор със съквартирантките или сестра й.

Перфектната среща

Аутфитът е важен на първа среща

Аутфитът – изключително важна част от срещата е дрескодът. Какво да облека, какво ще й/му хареса. Трябва да запомните факта, че не излизате на по бира с момчетата или пък сте си вкъщи и сте по домашно облекло. На среща сте, нагласете се малко повече. Първото впечатление е най-важно, а и то не трябва да е лъжливо и сега да слагате смокинги и бални рокли, но се опитайте да впечатлите момичето/ момчето.

Кой ще плати? Някои момичета са все още традиционалистки и очакват малко уважение и респект от момчето, което ги кани на среща. Вие като кавалер какво ще направите? За първо впечатление пред момиче трябва да се докажете какъв мъж сте. Има момичета, които са прекалено горди и не могат да позволят да им платите сметката, Вие обаче сте изобретателни и ще измислите друг компенсиращ вариант, с който да не обидите дамата до Вас.

Научете повече – задавайте въпроси, с които да поддържате разговора в действие, но все пак да не сте настъпателни още от първата среща с въпроси като „Мислиш ли за сватба?”, „Колко деца мислиш да имаш?”, „Искаш ли утре да те запозная с майка ми?” и т.н. Това са въпроси, които ще отблъснат както момичето, така и момчето. Бъдете умерени в изказванията си и се опитайте да опознаете човека срещу вас на основно ниво, такова, че да ви е интересно да продължите на друго на някое по-комфортно място.

Вижте още: 8 идеи за първа среща

Запознанства – често пъти излизате на разходка като за първа среща. В това няма нищо лошо, но градът е малък и винаги има опасност да срещнете някой познат или приятел на улицата. Какво ще направите? Съвет номер едно: не се дръжте като простак пред момичето, а ги запознайте. Разбира се странното е ако я/го представите като вашето гадже или бройка за вечерта, което е напълно неподходяща и сконфузна ситуация. Съвет номер две: не протаквайте разговора повече от 2-3 минутки, защото е досадно той/ тя да стой и да ви чака докато Вие си разкажете клюките, които сте пропуснали или обсъдите снощната загуба на любимия ви отбор.

Перфектното място – мястото на срещата е изключително важно, такова че то да бъде предразполагащо за прекарването на приятна вечер без усложнения. По принцип момичетата са тези, които трябва да слушате откъм предпочитания, за да може да й се харесате, но от друга страна, за да сте мъж на място ще направите резервация в хубав ресторант, ще планирате вечерта с много изненади и ще я накарате да се почувства специална. А вие момичета не мрънкайте и се оставете по течението, може пък да ви хареса една различна вечер.

Съвети за перфектната среща

Перфектното място за първа среща

Не забравяйте, че всеки е свободен в действията си да направи нещо щуро и откачено за първа среща. Не е нужно да се вписвате в баналните и консервативни стереотипи на перфекционизма и направете това, което ще ви накара да се чувствате добре. Ако ответната страна не го приеме, то това не е човекът за вас. Бъдете такива каквито сте и няма да сгрешите.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.