Перфектното облекло за всяко време

Cloth app избира дрехите спрямо прогнозата за времето

01.11.2014

Всички дами със сигурност знаят какво е да стоят с часове пред гардероба и да размишляват над дневния си аутфит. А с какво започваме избора си? С поглеждане през прозореца и преценяване на метеорологичните условия? В повечето случаи да, но ако сме си наумили днес да си облечем новата супер стилна и къса пола, едва ли нещо може да ни спре.

Перфектното облекло за всяко време с помощта на мобилно приложение

Cloth, мобилно приложение за управление на гардероба, с новата си подобрена версия, предлага персонализирани препоръки за всекидневното облекло, съобразени с климатичните условия.

Как работи Cloth

Приложението е базирано на сетове от дрехи. Направете снимка на любимите си тоалети, съчетани по ваш избор и вкус. Снимайте се и маркирайте снимката с подходящи тагове, добавете в правилната категория. Например Тоалет 1 е за работа, за хладно време. И готово вече имате аутфита добавен към Вашия дигитален гардероб.

Тагнатите снимки могат да са си само за Вас или пък може да решите да ги споделите с други потребители и да бъдат лесно търсени и намирани.

Вижте още: 6SensorLabs – тествайте храната си за съставки, към които сте алергични

Нова и много удобна функция на приложението е „street style търсене“. Тази опция позволява търсенето на други потребителски визии по местоположение, повод и време. Можете да навлезете и в много специфични тенденции, като дъждовни тоалети носени в Париж или да търсите нещо подходящо за хладното време в Бостън, например.

Перфектното облекло за всяко време с Cloth

Мобилно приложение ни помага с избора на облекло

„Но освен всичко друго в основата си Cloth е програма за подпомагане на потребителите да планират деня си.“, казва съоснователят Сет Погрес. „Приложението е базирано около една много специфична задача: да се облечем сутринта.“

И когато става въпрос да се реши какво да носите всеки ден, един от най-важните фактори е времето. Cloth използва текущото ви местоположение, за да се открие местните климатични условия и използва тази информация, за да даде препоръки за това какво да облечете, въз основа на предишните Ви тоалети.

Вижте още: “BEAUTY MIRROR” – едно по-различно селфи

Засега приложението е безплатно, но е налично само за iOS. Екипът обещава, че скоро ще има и Android версия.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.