Песента, която докосна сърцата ни

21.04.2014

Песента, която завладя целия свят и стана хит за изключително кратко време, а изпълнителката й спечели сърцата на милиони фенове.

Няма как да не се влюбите в песента, нужно ви е само да я чуете веднъж.

Сингълът “You Will Never Know” на Имани се върти непрекъснато по радиото и телевизията, а успешният ремикс на песента може да се чуе във всички клубове и дискотеки.

Изпълнителката има изключително нежен и завладяващ глас, а песента й е много мелодична, романтична, с изключително силен и въздействащ текст и приятна мелодия.

Nadia Mladjao, позната повече като Imany (което означава “вяра и надежда”) е солова певица, която ние обожаваме, а със сигурност и вие.

Песента, която докосна сърцата ни

Imany е родом от Франция, а музикалният стил, в който се изявява, е соул – нежен, мелодичен, проникновен ритъм, който покорява от раз.

В ученическите си година тя се занимава със спорт. Известно време е била атлет и се е състезавала в олимпийската дисциплина “висок скок”. Следва успешната й кариера на модел в агенция Ford Models Europe.

Заминава за Щатите, където прекарва 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика. Живее някъде между САЩ и Франция, но ние бихме добавили и цяла Европа, където прекарва огромна част от времето си заради турнета и концерти, които жънат огромни успехи.

Първият ѝ и засега – единствен, албум “The Shape of a Broken Heart” излиза през 2011 година и  съдържа 12 песни, написани на английски език.

Изпълнителката бързо се превръща в любимка на малки и големи от цял свят. А тоталният й хит “You Will Never Know”, за който вече споменахме, дълго време  заема почетното първо място в световните класации.

Песента, която завладя целия свят и стана хит за изключително кратко време

Чаровната изпълнителка споделя, че силно вярва в себе си и в хората, които обича.

С музиката си тя изразява това, което чувства в момента, като го предава на хората, които слушат песните й.

Възхищава се на Опра Уинфри.

Най-важните неща в живота за нея са любовта и честността.

Освен музиката, другите й страсти са готвенето и яденето.

Не може да живее без смях, а най-любимото й място на света е нейното легло.

Имани обича да прекарва празниците у дома, с цялото си семейство, с което заедно се веселят, пеят и ядат до насита.

А това, за което мечтае е да остане толкова щастлива, колкото е сега.

“И ти никога няма да узнаеш

никога няма да ти покажа

какво чувствам, какво искам от теб, не!”

Това е малка част от превода на невероятната й песен.

Ние ви пожелаваме никога да не скривате чувствата и мислите си от хората, които обичате. Не крийте нищо в себе си, защото така може да се погубите.

Обичайте и не се страхувайте да го показвате. Дори и да ви е тежко, не спирайте да се усмихвате, защото… никога не знаете кой и кога ще се влюби в усмивката ви!

Насладете се на песента, която докосна сърцата ни

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.