Pharrell Williams и Daft Punk – “Gust of Wind”

30-секундното интро към него е факт!

07.10.2014

Само няколко дни, след като Pharrell Williams дебютира с анимираното видео за новата си песен – “It Girl“, ето че сега и видео клипът към новия му общ трак с Daft Punk (“Gust of Wind”), вече е готов.

Pharrell Williams и Daft Punk заедно в “Gust of Wind”

В него Pharrell е облечен в своята рейнджърска шапка, разхожда през гората, където има и два гигантски камъка във формата на каски на роботи. Видеото е заснето от режисьора Едгар Райт.

Вижте още: One Direction с нова песен и албум

Още не е известно кога клипът ще има своята премиера, но 30-секундното интро към него е факт!

„Очаквайте го скоро…“ 

Pharrell Williams и Daft Punk - “Gust of Wind”

Pharrell Williams и Daft Punk

Песента „Gust of Wind“ бележи третото сътрудничество между Pharrell Williams и френското дуо. Те по-рано работиха и над хитовете „Get Lucky“ и „Lose Yourself to Dance“, от Грами – спечелилият албум на Daft Punk – „Random Access Memories“.

Вижте още: 7 песни, които ни карат да се усмихнем

Измежду датите на европейската си обиколка, Pharrell е заедно в студиото със своята колежка и треньор във „Voice“ – Гуен Стефани, за да работят по предстоящия й нов солов албум.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.