Пинк – как майчинството променя

09.12.2015

Майчинството е променило поп пънк певицата Пинк към по-добро, както казва тя самата. Вече не е преситена за живота и се е отдала на грижите за семейството.

36-годишната певица стана майка на дъщеря си Уилоу преди четири години и признава, че детето й е помогнало да омекоти необработените й ръбове.

Пинк – как майчинството променя

“Живяла съм живот на много бързи обороти, за един много кратък период от време и съм закалена.”, казва тя пред списание People. “Може да сте преситени, само да изграждате стени, но когато видите това малко дете и се поглеждате през ранното детство до прохождащи, в този малък човек. Това е невероятно”.

“Виждате какви сте били. Когато погледнете това малко същество, пълно с любов и светлина, което е неопетнено от мъка и от никое от многобройните неща, които се променят. Цялото изживяване е много лечебно. Това е чудо!”

Пинк - как майчинството променя

Снимка: dailymail.co.uk

Певицата е била трудно дете, което е експериментирало с наркотиците още в ранна възраст, разкривайки, че музиката я е спасила. Сега тя е посланик на УНИЦЕФ и работи с благотворителната организация, което е огромнна радост за нея – нещо, което тя вече споделя й с дъщеря си Уилоу.

“Искам тя да бъде гражданин на света”, казва Пинк. “Тя не е много наясно с факта, че всеки трябва има легло, за да спи през нощта и храна на трапезата си и палто върху гърба си. Трудно е за нея да го разбере. Но не искам да й давам тези въпроси на тревожност, все пак е все още на 4 години.”

“Ние даряваме. Когато една нова играчка се продаде, осем се раздават. И тя го обича и е ангажирана с това. Тя обича да гледа наоколо и да казва: “Добре, аз съм готова да дам това на друг, мамо”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.