Pinterest стартира Related pins

16.04.2014

Pinterest стартира Related pinsПреди няколко дни социалната медия Pinterest стартира нова услуга, която ще подобри още повече ефикасността на социална мрежа. От Pinterest целят да задържат вниманието на потребителя и да покажат, че те също са фактор при останалите социални мрежи.

Pinterest освежи дизайна си с нова функционалност: Related pins

Related Pins буквално преведено на български означава „Релевантно свързани пинове“. Какви са релевантно свързаните пинове и каква е тяхната цел? Да кажем, че разглеждате снимки свързани с дизайн – Pinterest ви предлага и уроци за дизайн. Това е много популярен метод за Link building в уебсайтовете и малко по-долу в нашия сайт може да видите нашите релевантно свързани статии.

Това е още един лесен метод, чрез който Pinterest целят да увеличат откриваемостта на сайта си и да накарат потребителите буквално да се „изгубят“ из дълбините на социалната мрежа.

Pinterest с нова функционалност - Related pins

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването