Пикси Лот с нова песен „Nasty“

"Nasty"

21.01.2014

Пикси Лот направи премиерата на най-новата си песен – „Nasty“, през VEVO

В горещия нов клип за „Nasty“, Пикси търси супер секси танци в клуба, заедно с всичките си приятели.

Тя не е чужда на VEVO,  вече е достигнала до невероятните 58 милиона гледания, през целия си експлоатационен живот. Като от Vevo я поставят, в топ десет на най-гледаните певици от Великобритания.

Песента „Nasty“ е първият сингъл, от едноименния трети албум на Лот – „Pixie Lott“, който предстои да бъде пуснат в края на пролетта. Соул тракът е гарантиран, дансинг пълнител и се освобождава, чрез Virgin EMI, на 9 март.

Последният албум на певицата следва мулти-платинения и дебют от 2009 г. – „Turn It Up“, от който „Mama Do “ и „Boys and Girls“, станаха номер едно сингъли. Тя вкара и трети номер едно сингъл с „All About Tonight“, от втория си албум – „Young Foolish Happy“, който е издаден през 2011 г.. Албумът изкара 24 седмици, в класацията на Обединеното кралство.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.