“По пътя към успеха” – социално предприемачество

Набират се младежи, желаещи да участват в интерактивна тестова игра

08.09.2015

Винаги сме вярвали, че хората могат много, стига да го поискат. Всеки може да събуди лидера в себе си и да открие на колко много неща всъщност е способен. В подкрепа на младежкия буден дух и инициативност, във Варна се провежда инициатива под надслов “Социално предприемачество”.  Тя се провежда с подкрепата на Община Варна – Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“. Организатор на събитието е Сдружение „Няма невъзможни неща“. Цел на инициативата е да постави социалното предприемачество, като основен акцент в програмата на „Варна – Европейска Младежка Столица 2017“.

“По пътя към успеха” – социално предприемачество, интерактивна игра ще се проведе в морската столица.

Като част от тази програма, днес (08.09.2015), ще се проведе интерактивната игра, наречена “По пътя към успеха”.

Датата е 08.09.2015г., часът 16:00ч., мястото – пред сцена “Раковина” (Морска градина – Варна).

“По пътя към успеха” - социално предприемачество

Снимка: beehive

Събитието е с образователна насоченост и цели по интересен и забавен начин да запознае младежите във Варна със смисъла на социалното предприемачество. Всеки от участниците ще премине през няколко изпитания, за да разбере дали уменията и заложбите му са сходни с тези на предприемачите-милиардери. Младежите, които имат конкретни бизнес идеи за развитие в социалната сфера, ще могат да ги споделят в специални кутии на място, като за най-добрите от тях ще бъде осигурен ментор. Той ще помогне на ентусиастите за реализация на проектите им.

По време на събитието ще има и специално обособен кът, в който ще се представя нагледно дейността на няколко социални предприятия. Всички желаещи да се включат, могат да заповядат на 8-ми септември (вторник)., от 16:00ч., пред сцена “Раковина”, в Морската градина на Варна.

За допълнителна информация, може да се свържете с Диана Настева – председател на Сдружение “Няма невъзможни неща”, на телефон: 0878183875.

Етикети:

За автора

Списание VIP