Почина великият Робин Уилямс

Актьорът си отиде на 63-годишна възраст

12.08.2014

Носителят на Оскар, актьорът и комик Робин Уилямс е бил намерен мъртъв в понеделник, в дома си, в Северна Калифорния.

Това заяви шериф, Марин Каунти, според който става въпрос за самоубийство. Актьорът си отиде на 63-годишна възраст.

Следственият отдел работи по случая, а следователите и екипът на разследването подозират, че смъртта му е самоубийство, поради асфиксия. Разбира се все още нищо не е крайно.

“Тази сутрин, аз загубих съпруга си и най-добрият си приятел, докато светът загуби един от най-обичаните актьори и красиви човешки същества. Напълно съм съкрушена“, каза съпругата на Уилямс, Сюзън Шнайдер в изявление.

Уилямс, който спечели Оскар за ролята си, като бащински терапевт през 1997 г. в “Добрият Уил Хънтинг”, е страдал от тежка депресия наскоро, споделя неговата публицистка Мара Бъксбаум.

Уилямс се бореше със зависимостта в миналото. Последния месец, той бе влязъл в рехабилитационен център, в Минесота, където му помагаха да бъде трезвен.

Неговите представители, по това време казват, че Уилямс не е използвал наркотици или алкохол, но е отишъл в центъра за “фина настройка и фокус” .

Кабинетът на Марин Каунти съобщи, че е получил спешно повикване по обяд, местно време, вчера (Понеделник), заявявайки, че Уилямс е в безсъзнание и не диша в дома си близо до Тибърон, северно от Сан Франциско.

Приятелят и колега на Уилиамс, комедиен актьор, Стив Мартин се изказва в туитър: “Не мога да бъда по-зашеметен от загубата на Робин Уилямс, човек, голям талант, действащ партньор, истинска душа.”

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването