5 подходящи сватбени букета

Красивият сватбен букет прави булката още по-красива...

11.11.2015

На един от най-важните дни в живота ви – сватбата, не забравяйте да завършите своята визия с красив букет. Неговото очарование прави булката още по-прекрасна, а всяка неомъжена девойка се надява точно тя да бъде късметлийката, която ще го хване.

Вярно е, че красотата на цветята е мимолетна, но те са едни от най-важните елементи в тоалета на булката. Не забравяйте, че изработката им изисква време и трябва да сте сигурни в своя избор. Предлагаме ви няколко букета, които перфектно прилягат за повода.

Вижте 5 подходящи сватбени букета, които ще направят булката още по-красива

Булчински букет от мини рози – мини розите са изключително нежни цветя, които може да намерите в повече от един цвят. Препоръчваме ви бял или светло розов в комбинация с перли, гипсофила и зеленина.

5 подходящи сватбени букета

Булчински букет от мини рози

Падащ булчински букет от лилиум и рози – кой е казал, че букетът трябва да съдържа само един вид цветя? Комбинацията на 7 обикновени рози с лилиум е женствена и прави впечатление. Ако изберете бял основен цвят задължително прибавете и момина сълза.

Най-подходящите сватбени букети

Букет от лилиум и рози

Булчински букет от ябълки – това може би ви звучи някак нестандартно и ексцентрично – да точно такова е. Букет подходящ за сватба на открито, за дръзки дами, които обичат да бъдат различни.

5 подходящи сватбени букета

Булчински букет от ябълки

Булчински букет от слънчоглед – не толкова класически, но не и прекалено екстравагантен. Това цвете определено ще бъде забелязвано от далеч и ще носи настроение. За безгрижните и слънчеви момичета, които умеят да се радват на малките неща в живота.

Вижте още: Гост на лятна сватба?

Топ 5 подходящи сватбени букета

Сватбен букет от слънчоглед

Булчински букет от сатен и дантела – оригинално и различно е решението букетът ви да не бъде от естествени цветя. Това би било добро решение ако искате да го запазите като спомен от сватбата. За изработката са нужни сатен с цвят по ваш избор в комбинация с луксозна дантела, перли и сребристи брошки.

Подходящи сватбени букета

Сватбен букет от сатен и дантела

Етикети:

За автора

Списание VIP