Поискайте, за да получите…

Нищо няма да се случи, докато не кажете на хората, какво искате...

07.06.2016

Най-блестящите сред най-добрите, онези, които живеят славен живот, които са идоли на милиони хора по света не се страхуват да поискат нещо от живота. Не само, че не се страхуват, но искат многократно, най-различни неща. Те съзнават, че това е навик, който трябва да се отработи до съвършенство. А колкото повече правиш нещо, толкова по-лесно започваш да го правиш, като всяко друго умение, което бихме могли да развием. Затова те искат. Защото ако не поискаш нещо, то няма как да го получиш. Те искат подкрепата и помощта, която им е нужна в работата. Искат и разбирането, които им трябва вкъщи. Те искат и по-хубава маса в ресторанта, както и печелившият ход в бизнеса. Колкото повече искат, толкова повече получават. Успехът винаги е бил математическа игра, която много хора не умеят да играят правилно.

Вижте още: Не се страхувайте да правите нови неща

Поискайте, за да получите това, за което винаги сте мечтали

Никога няма да знаете какво би станало, ако не опитате. Много често нашият вътрешен монолог ни пречи да предприемем необходимите стъпки, за да стигнем до своята неповторима форма на величие. Ограничават ни вътрешните ни представи, много от които са тотално погрешни. Това е и една от най-значимите разлики между обикновените и необикновените хора на планетата.

Поискайте, за да получите...

Не се страхувайте да поискате нещо от живота…

Нищо няма да се случи, докато не поискате нещо. Хората не могат да четат мислите ви. Дори вселената не може. Нужно им е да разберат какво има значение за вас, за да могат да ви го осигурят. И ако си поискате както трябва, може и да го получите. От вас самите зависи. Ще се осмелите ли да поискате или ще останете в сянката на вътрешните си представи?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването