Полезни и безплатни лекции през януари

Проведени в Beehive Co-working Space Varna

02.01.2015

Beehive Co-working Space Varna започват ударно новата година с 4 безплатни и полезни лекции, с интересни теми и лектори.

След като подобаващо изпратихме старата година, време е да помислим какво да правим през новата, за да подобрим живота си. Ако все още нямате ясна визия за следващите 365 дни от годината, лекциите провеждани в следващите седмици може би ще ви помогнат да си изградите план и да си поставите цели.

Полезни и безплатни лекции през януари

Полезни и безплатни лекции през януари

Темите, които ще се представят са следните:

05.01.2015г., 19:00ч., – Лекция на тема: „Лидерство” – Как да бъдем по-ефективни в управлението и мотивирането на хората. Лектор е Георги Найденов, мениджър на един от най-големите хотели във Варна. Той ще представи основните характеристики на лидерството и как да ги развиваме на практика, както и ще разкрие как наистина да мотивираме хората си. Лекцията е безплатна.

 

16.01.2015г., 19:00ч.- Лекция на тема: “Техники за подобряване на паметта”. Ще се запознаете с науката Мнемоника и възможностите, които тя дава за да запомните всичката информация, от която имате нужда. Благодарение на нея можете да ускорите процеса на учене, да увеличите разбирането на поетата информация и това да Ви доставя удоволствие. Лектор е Веселина Томова. Лекцията е безплатна.

 

23.01.2015г., 19:00ч., Светлозар Найденов ще Ви запознае с “Краудфъндинг за стартиращи бизнеси и организации”. Лекцията ще включва примери от цял свят – за стартъпи, възможностите в  България, от къде да започнем, как да реализираме идеята си, имаме ли нужда от хора, имаме ли нужда от пари, имаме ли нужда от разработен план, как да ги намерим (чрез стартъп, бизнес ангели, фейсбук, crowdfunding, crowdsourcing, общини, НПО, фирми и други организации). Лекцията е безплатна.

 

31.01.2015г., /събота/, 14:00ч. Марица Гърдева ще представи лекцията: “Проектен ПР”. Тя е регионален координатор на Асоциацията на специалистите по комуникация в общините (АСКО) за Варна, Добрич, Бургас и Шумен.Основните акценти в презентацията са: Изисквания на ЕС за Публичност на проектите – достатъчен ли е задължителният минимум?; Проектен ПР – прилики и разлики с търговския ПР; Начини за привличане на публики и основни грешки при промотирането на проекти; Общуване с медиите по време на проекта и след приключването му. Лекцията е безплатна.

Етикети:

За автора

Списание VIP