Полова зрялост на 18?

Кога е най-силната възраст при двата пола

11.07.2013

Наистина ли мъжете достигат върха на половата си зрялост на 18? Сигурно сте чували факта, че силният пол достига своя връх на крехката възраст от 18. Но, дали това наистина е вярно, че мъжете са в разгара на сексуалната си мощ, когато са твърде млади, за да знаят какво правят с нея? Това зависи от дефиницията за връх може би.

Полова зрялост на 18? Дали това наистина е вярно?

Около осемнадесет годишна възраст, мъжките органи произвеждат повече тестостерон, който увеличава секс оборотите и те са на макс – това твърди Ава Кадел, Д-р по сексология и основател на „Любовния Университет” в Лос Анджелис. Изследванията показват, че едва неколцина мъже имат най-бързата и здрава ерекция и са най-добре подготвени за изпълнения.

Вижте още: Момичета си падат по-лоши момчета – защо ли?

Отнема повече от десетилетие, за да може този така наречен „връх” да произвежда, обработва и достигне нивата на тестостерона на макс, което означава, че мъжете на около 30 годишна възраст са доста привлекателна и апетитна плячка.

А какво ще кажем за момичета ли? Около 30 годишна възраст, жените достигат много по-лесно до оргазъм, от която и да било друга възраст, според Д-р Кадел. За разлика от мъжката, женската сексуална мощ зависи не това от физическата нагласа, колкото от психическата. Колкото по-зрели стават, толкова по-удобно се чувстват в своята кожа и придобиват самочувствие, в това да поискат всичко, от което имат нужда и да бъдат изпълнени всички техни сексуални фантазии и желания.

Полова зрялост на 18?

Половата зрялост при мъжете и жените

Интересно проучване, направено наскоро сред повече от 12 000 човека доказа, че жените правят най-хубавия секс на възраст от 28 години. За мъжете от друга страна, 33 годишна възраст е най-добрата за сексуални приключение и авантюри. И все пак е важно да отбележим, че сексуалният връх, в зависимост от представянето или удоволствието е различно при всеки човек. Това е генетично и хормонално зависимо, също така зависи и от качеството на връзката ви и други психологически фактори.

Най-лесният начин да достигнете до своя връх, без значение от възрастта се дължи на това да инвестирате в здравето си извън спалнята. Диетите и упражненията имат благоприятен ефект върху сексуалния ви живот и значително подобряване се забелязва у хора, които спортуват, отколкото от тези, които мързелуват, а и в крайна сметка ще изглеждате и по-привлекателно за противоположния пол. Спортът води до увеличаване на тестостерона, намалява стреса и поддържане на нормално кръвно налягане.

Запомнете и друго, леглото освен за секс се използва и за спане. Колкото по-наспани и отпочинали се чувствате, толкова и сексуалния ви живот ще е в разцвета си.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.