Google Glass – порно на следващо ниво

Първото Google Glass порно в света

01.08.2013

Преди няколко месеца в една наша статия, ви запознахме с новата технология на Google – Google Glass. Оттогава те доста нашумяха и преобърнаха света и мисленето на много хора. Но какво липсваше до този момент? Хората са иновативни и щом от Google ни дадоха шанс да видим света по по-различен начин, ние се възползвахме на макс.

Порно на следващо ниво благодарение на Google Glass

Измисли се и порно на следващо ниво. Доказано е, че в търсачките доста от ключовите думи, които се търсят са свързани с това. Google Glass ни помагат да пренесем еротиката на следващо ниво.

Google Glass променят представата ни за порно

Иновация при гледането на еротични филми за възрастни

Първа в това се оказа фирмата MiKandi. Те произведоха апликация, която позволява да участваш във виртуална любов с половинката си или просто да гледаш порно филм по един по-различен начин. Не след дълго приложението беше спряно от Google маркета. Явно от Google не знаят, че мъжете използват компютрите си не само за работа, но и за разтоварване.

Вижте още: Google Glass определя как се чувстваш!

Иновативната компания си е взела поука. Вижте какво иновативно решение са измислили те, с това уникално клипче за порното с Google glass.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването