Разликите в порното и истинския секс

Не позволявайте на порното да замъглява разума и мисленето ви!

07.08.2013

Тази статия има една-единствена цел. Да покаже, че порното няма нищо общо с истинския секс. Явно доста хора не го осъзнават и си мислят, че филмите за възрастни са просто една реалност, където има доста по-големи гущери и много горещи мацки. Да, ама не! Много пъти порното пречи на сексуалния живот на хората и води до грешни представи в мъжете и жените.

Най-важните разлики в порното и истинския секс

Ето и няколко причини, поради които може сексуалния ви живот да куца:

Размер – огромна заблуда при жените е размерът. При повечето порно актьори средният размер е между 20-23 см, да не говорим, че сме виждали и огромни чудовища от рода на 30 санта. Дами, не искаме да ви разочароваме, но средния размер на европейското достойнство е 16 см. Много от вас смятат, че размерът е важен, но ако мъжа не знае какво прави и е пълно дърво ви гарантираме, че няма да успее да ви задоволи дори с 30 сантиметрово чудовище. Сексът е много повече от размера. Има техники и методи, които ако се използват добре, е гарантирано, че няма и да питате какъв е размерът на разбойника.

Вижте още: Най-богатите порно звезди

Окосмяване – друг дразнещ фактор за нас мъжете. В порното всички били гладки без никакви косми. Това е кино, не реален живот. Изследвания сочат, че 65% от дамите и 85% от мъжете си пазят част от окосмяването по тялото. Дами, окосмяването не е критерий за по-качествен секс. Дори се смята, че по-косматите мъже са доста по-добри в леглото от гладките пичове. Не сте ли се замисляли, как бихте се почувствали ако си легнете с мъж, чийто крака са по-гладки от вашите? Та това е извращение направо. Къде е мъжествеността?

Разликите в порното и истинския секс

Подгответе се за “отказ”

Винаги готова – малко и за мъжката част. В порното тя винаги е готова за секс, без дори да полагаш минимални усилия. Мислите си, че и в живота е така. Можете да проникнете в нея, без да положите и грам усилия. Да, ама не. В порното няма време за свалки, а в истинския живот едва ли ще попадате само на порно диви. Подгответе се, да бъдете отхвърляни поради настроение или кой знае какво, от жената. Ако пък нямате достатъчно търпение, може да си останете с “деси” и романтичните филми след 00 ч.

Красотата – доста голям проблем сред мнозина. В 95% от порнофилмите, мацките са изящни, надарени принцеси с перфектни катерички. Ммм, мечта за всеки. В истинския живот не е напълно така. Не всички са принцеси, излезли от порнофилм, но това не означава, че не са красиви и стойностни мацки. Не се залъгвайте и внимавайте. Ако гледате твърде много порно ще объркате вашата преценка за красота, а това ще ви донесе проблеми. Ще имате вечното чувство: “Тя не е толкова готина, колкото порно актриса, която гледах снощи” и пак ще си останете насаме с “деси”, ако ме разбирате за какво говоря.

Издръжливост – о, боже! Та той издържа цял час! Дами, едва ли някоя от вас не знае, че порно актьорите използват хапчета, мазила, спрейчета и тем подобни глупости. Това може да е добре за жената, но за мъжа? Та той намаля всичките си сетива и работи, като хамалин един час, без дори да усеща нищо. Нима искате да кажете, че секса с такава красива жена, която е абсурдно добра в леглото ще трае един час? Та това е обида за мацката. Момичета, ако гледате много порно може да останете разочаровани от действителността. А, действителността е, че нормалния полов акт е между 6 и 10 минути. Бъдете снизходителни към мъжете и не очаквайте невъзможни рекорди от тях. Винаги може да се снима втори дубъл.

Женският оргазъм – в порното е доста често срещано явление. Мацките викат, все едно ги колят с нож. От там идват и нападките към мъжете. В нас била вината, ние не сме качествени в секса и т.н. Е дами, според изследвания се оказва, че 71% от жените получават оргазъм изключително рядко, а около 12% никога през живота си. Припомняйте си тази статистика всеки път, когато решите да смените партньора си.

Разликите в порното и истинския секс

На разходка до задния двор…

В дупето – друг срещан проблем. Забраненият плод винаги е бил желан от много мъже. За тях е предизвикателство да влязат в задния двор на една жена. В порното това става без проблем, но в истинския живот много малко мацки дават този лукс. Така, че не се сърди на жените, които ще ти откажат. Аналната любов не е по вкуса на всяка, но за всяко нещо си има изключения.

Е, надяваме се да сме ви били полезни, а порното да не замъглява разума и мисленето ви. Наслаждавайте се на някои неща пред екрана, но знайте, че те са почти невъзможни в леглото ви!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването