Porsche 911 Carrera GTS

Цели четири нови модификации на 911 представени накуп

11.10.2014

Не един, а цели четири нови модификации на 911 бяха представени от Porsche и то накуп. Става въпрос за инициала на GTS, който ще присъства на вариантите купе и кабрио, както и същите две версии на автомобила, само че с двойно задвижване на колелата. Модификацията използва базовата основа на Carrera S, но GTS се отличава доста и отива към по-бързите представители на Porsche.

Представяме ви новите модификации на Porsche 911 Carrera GTS

Автомобилът притежава добре познатия ни двигател на Carrera S – 3,8-литров с разликата, че мощността е увеличена на 430 к.с. Автомобилът ускорява до 100 км/ч в рамките на 4 секунди, благодарение на страхотната скоростна кутия Doppelkupplungsgetriebe, която е с два съединителя. Кабриото на GTS достига до 100 км/ч с една идея по-бавно: 4,2 секунди.

Вижте още: Lamborghini Risktaker Aventador

Всичките четири варианта на GTS развиват над 300 км/ч, но най-бързо се представя купето и достига до над 306 км/ч. благодарение на 7-степенната механична скоростна кутия, с която е снабдено.

Porsche 911 Carrera GTS

Porsche 911 Carrera GTS купе

Всички версии на Porsche 911 Carrera GTS притежават уникална система за активно окачване, която може да свали каросерията с 10мм по-близо до асфалта. Системата е добре познатата на повечето автомобилни фенове – PASM. Изпускателната система е доста по-шумна от останалите автомобили на Porsche, но това вече започва да се превръща като стандарт на фирмата. Да не забравим да споменем и за страхотните 20-инчови тъмни джанти, които карат автомобила да изглежда още по-свиреп, заедно с опушените биксенонови фарове и доста промененият преден спойлер на автомобила.

Вижте още: Новият McLaren 625C е на лице

Колата ще бъде в продажба през ноември 2014, а ние ще се надяваме да достигне и в България, за да може да ú се порадваме на живо.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването